Om Oss

Kontakt och information

Om Hälsokontroll Direkt

I Sverige är den traditionella sjukvården precis vad namnet antyder – traditionell. Att i möjligaste mån jobba proaktivt för ett ökat välmående hamnar desto längre ner på listan. Din vårdcentral bestämmer vilka tester och analyser de anser att du behöver och valmöjligheter och beslut flyttas allt längre ifrån individen.

Vi på Hälsokontroll Direkt tror på större frihet där du själv väljer plats, tid och vad du vill testa och analysera. Allt fler aktörer börjar erbjuda denna tjänst men hittills har det varit väldigt svårt att jämföra viktiga delar så som tester, priser och utbud. Hälsokontroll Direkt fungerar som en oberoende och gratis hälsokontroll jämförelsetjänst för dig som letar efter information om hälsokontroll, blodprov och analys online.

Det är viktigt att tänka på att tjänsterna som visas på Hälsokontrolldirekt.se inte ersätter traditionell sjukvård utan är endast ett komplement. Uppsök läkare om du har symptom och tänk på ett blodprov inte bestämmer om du är frisk eller sjuk. Kolla gärna in vår systersida Tannblekingsiden som erbjuder hjälp i Norge.

halsokontroll-direkt-logo

Kontakt

Villkor

På Hälsokontroll Direkt har vi samlat information och uppgifter om blodprov och hälsoanalyser online. Denna hemsida säljer inga produkter eller tjänster, utan fungerar endast som en informations- och jämförelsesida. Du bör därför alltid själv undersöka villkoren som gäller hos de olika återförsäljarna. Hälsokontroll Direkt reserverar sig för eventuella fel på hemsidan då alla uppdateringar sker manuellt. Det betyder att information och priser i undantagsfall kan skilja sig från återförsäljarnas.

Kakor

Hälsokontroll Direkt använder sig av kakor. Cookies, översatt till svenska som ”kakor” är en kort text som lagras i din webbläsare. Det möjliggör för oss att känna igen vilken typ av webbläsare som används. Alla kakor som används på Hälsokontroll Direkt är helt ofarliga och endast till för att förbättra innehåll, navigation och sidstruktur. Google Analytics används på Hälskontroll Direkt i syften som nämns tidigare.

Annonsering

Om du är intresserad av att synas på Hälsokontroll Direkt tveka inte att ta kontakt med oss via kontaktformuläret ovan. Vi kan hjälpa ert varumärke att synas i ett väldigt nischat segment samt skräddarsy eventuella lösningar som passar era behov.

Affiliation

Hälsokontroll Direkt är med i olika affiliate-annonsprogram som möjliggörs via Adtraction Marketing AB och Adrecord, två företag som hjälper webbplatser att tjäna reklamavgifter genom att annonsera och länka till annonsörer.

Företag

Hälsokontrolldirekt.se drivs av Evide Group AB som specialiserar sig på produkt- och prisjämförelser online.

Evide Group AB (org.nr 559168-9665)
Järnvågsgatan 3
413 27 Göteborg